Social media

Om (potentiële) klanten te bereiken is social media essentieel. Maar je hebt het eigenlijk al druk genoeg, wanneer moet je daar tijd voor maken? Waarover moet je allemaal posten, en hoe vaak? Ik neem het werk graag voor je uit handen. Door een contentkalender te maken, posts passend bij de kanalen te schrijven en op de beste momenten voor je te plaatsen.

Oog voor
social media

Bij het begin beginnen

Laten we beginnen bij het begin: wie is je doelgroep precies en welke boodschap wil je daarop overbrengen? Ik denk graag met je mee over de kanalen die je hiervoor het beste kunt gebruiken, de best passende toon en/of stijl van jouw berichtgeving en natuurlijk de onderwerpen die je aansnijdt in je berichtgeving. Het begint allemaal met een goed social mediaplan.

Contentkalender

Doel, doelgroep, kanalen duidelijk? Mooi, dan is het tijd voor de volgende stap: een contentkalender. Op een contentkalender werk ik uit welke onderwerpen op welke kanalen en op welke momenten worden geplaatst. Passend bij je doelen en inspelend op de actualiteit. Met een goede contentkalender kun je goed vooruitkijken en efficiënt berichten plaatsen.

Content creëren

Met een plan zijn we er natuurlijk nog niet. Dan is er nog creativiteit nodig, voor goede posts. Ook dat doe ik graag voor je: ik schrijf de berichten voor de verschillende kanalen, zoek er een passend beeld bij en plan ze op de juiste momenten in. En jij? Jij houdt genoeg tijd over voor de andere werkzaamheden.

 

Wat kan ik voor je doen?

Heb je je doel, doelgroep, kanalen, je hele plan al duidelijk, maar zoek je alleen iemand die het werk uit handen neemt en berichten voor je schrijft en plaatst? Of wil je graag je eigen berichten schrijven, maar weet je niet goed hoe en waar te beginnen? Stuur me ook dan gerust een bericht. Laten we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Zin in een kop thee en een goed gesprek?

Handige tips in mijn Blog

nl_NLNederlands