Schrijven

Van nieuwsbrief, tot blog, tot artikel. Van website, tot onderzoek, tot jaarplan. Lukt het je niet om het zelf te schrijven? Of heb je er geen tijd voor? Om wat voor tekst het ook gaat: ik help je graag met het schrijven of redigeren ervan.

Oog voor
schrijven

De juiste boodschap overbrengen

Heb je een wervende tekst nodig, voor op je website, of op een flyer? Wil je met een artikel mensen informeren over een bepaald onderwerp? Of schrijf je een betoog, waarbij het van belang is mensen van jouw standpunt te overtuigen? Ik help je daar graag bij. Door te kijken naar je doel en doelgroep zorg ik ervoor dat er een passende tekst komt die ervoor zorgt dat je de juiste boodschap overbrengt.

Van saaie onderwerpen levendige teksten maken

Een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen, is dat ik de teksten ‘aan het dansen’ maak. Een saai, droog, misschien lastig onderwerp omtoveren tot een levendige tekst, leuk en makkelijk te lezen voor iedereen? Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres! Ik zet wollig en onbegrijpelijk om naar helder, leesbaar en levendig. Daarbij maak ik gebruik van het motto: “Kort, maar krachtig”. Niet te lang en ingewikkeld, maar in één oogopslag duidelijk waar het over gaat. Daar ga ik voor.

SEO

Is het van belang dat je tekst niet alleen goed leesbaar, maar ook goed vindbaar is? Ik heb ook ervaring met het schrijven van SEO-teksten. Lever de zoekwoorden bij me aan en ik zorg dat ze op de juiste manier en op de juiste plek in de tekst komen te staan, zonder dat de tekst er kwalitatief op achteruit gaat.

 

Redigeren

Heb je al een tekst liggen, maar ben je hier nog niet tevreden over? Het kan helpen om iemand met een frisse blik mee te laten kijken. Ik haal alle taal- en typefouten er voor je uit, zorg voor een duidelijke structuur en maak er een goed lopend verhaal van.

Zin in een kop thee en een goed gesprek?

Handige tips in mijn Blog

nl_NLNederlands