Diensten

Studio Oog voor Taal is een communicatieadviesbureau met name gespecialiseerd in tekstschrijven. Startende en/of (middel)kleine onderneming en op zoek naar ondersteuning in de communicatie? Hier kun je terecht voor PR- en communicatieadvies, schrijven en social media. In het Nederlands én in het Fries. Benieuwd naar wat Studio Oog voor Taal precies voor je kan doen? Lees meer over de diensten:

Communicatieadvies

Wat is jouw verhaal en hoe laat je jouw merk aan de buitenwereld zien? Hoe benader je jouw doelgroep op de juiste manier, welke communicatiekanalen gebruik je daarbij? Ik denk graag met je mee en geef PR- en communicatieadvies.

Schrijven

Van nieuwsbrief, tot blog, tot artikel. Van website, tot onderzoek, tot jaarplan. Lukt het je niet om het zelf te schrijven? Omdat je zelf niet op de juiste woorden komt, of omdat je er niet aan toekomt door tijdsdruk? Ik schrijf het graag voor je, of ik help je met het redigeren van je tekst.

Social media

Om (potentiële) klanten te bereiken is social media essentieel. Maar je hebt het eigenlijk al druk genoeg, wanneer moet je daar tijd voor maken? Waarover moet je allemaal posten, en hoe vaak? Ik neem het werk graag voor je uit handen. Door een contentkalender te maken, posts passend bij de kanalen te schrijven en op de beste momenten voor je te plaatsen.

Vertalen

Vertalen: dat is veel meer dan  woorden overzetten van de ene naar de andere taal, het moet ook minstens net zo goed klinken, en nog belangrijker: hetzelfde betekenen. Wil je je tekst vertaald hebben van het Nederlands naar het Fries, of andersom? Ik sta voor je klaar.

Presenteren

Zwetende handen, een hoge hartslag, droge keel… Vind je presenteren spannend? Je bent niet de enige. Ik geef je graag handvatten om relaxed en zelfverzekerd te kunnen presenteren. Ook help ik je met liefde om ervoor te zorgen dat je je verhaal goed overbrengt op je publiek en je doel van je presentatie bereikt, met vlag én wimpel.

Afspraak maken? Zeg het maar!

nl_NLNederlands