Communicatieadvies

Wat is jouw verhaal en hoe laat je jouw merk aan de buitenwereld zien? Hoe benader je jouw doelgroep op de juiste manier, welke communicatiekanalen gebruik je daarbij? Ik denk graag met je mee en geef PR- en communicatieadvies.

PR- en communicatieadvies

Wat is jouw verhaal en hoe laat je jouw merk aan de buitenwereld zien? Ik help je graag met het op papier krijgen van een ijzersterk verhaal en het vormen van een krachtige strategie. Wie is je doelgroep en waar is die te vinden? Wat is je concurrentiepositie? Welke middelen kun je het beste inzetten voor je PR?

Taal

Wanneer je je website bouwt, nieuwsberichten verstuurt, social media posts plaatst, of een andere activiteit uitvoert die te maken heeft met de communicatie met je doelgroep, is het van belang dat je nadenkt over de taal. Spreek je je doelgroep aan met ‘u’, of met ‘je’? Wil je persoonlijk overkomen, of professioneel, of beide? Ik denk graag met je mee en zorg ervoor dat je je boodschap op een passende manier overbrengt.

De uitvoering in

Na het vormen van een goed advies laat ik je niet in de steek. Hebben we een plan op papier staan? Dan help ik natuurlijk met liefde bij het uitvoeren ervan. Ik werk de communicatiemiddelen voor je uit, schrijf teksten, beheer social mediakanalen. Door verschillende samenwerkingen met onder andere webbouwers en vormgevers kan ik je bijna volledig ontzorgen. Lees bij mijn andere diensten wat ik allemaal voor je kan doen, of neem contact met me op om je vragen te stellen.

Zin in een kop thee en een goed gesprek?

Ik schrijf ook een Blog

nl_NLNederlands